Ons Verhaal

Nimit Bier logo

De Tielse Brouwerij

Ons verhaal begint jaren geleden toen Tom bierbrouwen ontdekte. Dit vond hij een leuke hobby en met de jaren leerde hij steeds meer over het brouwproces en de grote diversiteit aan ingrediënten. Na jaren van hobby brouwen wilde hij graag zijn bieren aan een groter publiek laten proeven en zo ontstond de micro brouwerij Nimit Bier in Tiel, begonnen vanuit een passie en liefde voor bieren en het ambacht van het brouwen. Door te werken met veel verschillende ingrediënten krijgen onze bieren hun unieke smaak. Wij hebben het hele proces van inkopen van ingrediënten tot dat ons bier verkocht wordt in eigenbeheer.
Wij brouwen bieren die lager in alcohol zijn dan dat je soms zou verwachten. Dat kan even wennen zijn en is ook niet voor iedereen. Wij gaan voor smaak en niet voor de alcohol.
Er komt veel handwerk kijken bij het brouwen van bier. In onze kleine brouwerij wordt veel aandacht en liefde aan ons product geschonken en gebrouwen in onze eigen brouwketels. Wij kennen dus geen grote volumes, wat inhoudt dat je ons bij een beperkt aantal Nimit Fans in de schappen zal zien staan. Gebrouwen aan de rand van Tiel is Nimit Bier een echte lokale brouwerij dus!
Net zoals flipje is Nimit echt Tiels. Nimit staat voor gezelligheid en bovenal verbondenheid, het samen genieten van een ambachtelijk gebrouwen…Nimit. De Tielse Brouwerij
Dus vier het leven en Nimit ervan!

Wil je weten waar we op dit moment mee bezig zijn? Kijk dan snel op onze social media kanalen!

Winkelwagen