MVO: Maatschappelijk verantwoord Ondernemen

Hoe gaat Nimit Bier om met MVO

Ondernemen doe je als bedrijf niet alleen, je bent onderdeel van de maatschappij om je heen. Wij vinden als Nimit Bier dat een bedrijf niet alleen moet halen uit jouw omgeving, maar dat je de plicht hebt als bedrijf om jouw omgeving te versterken.

Dat we allemaal op de impact moeten letten die wij als mens en bedrijf hebben op onze omgeving dat wordt veelvuldig duidelijk gemaakt door de media en wereld om ons heen. Dat wij als Nimit Bier dit belangrijk vinden is vanzelfsprekend. Dus, nu geen halve pagina tekst daarover maar concreet:

Wat doet Nimit Bier aan MVO!

  • We zoeken naar samenwerkingen met lokale ondernemers dit kunnen leveranciers zoals Brabanthop, maar ook onze boekhouder boelhouwer advies. Zo blijft het economisch verkeer in de regio waar wij ons bedrijf hebben.
  • Wij koelen het bier na het koken met grondwater in plaats van drinkwater op deze manier verspillen we geen kostbaar drinkwater en het is nog kouder ook!
  • Onze brouw installatie is zo gemaakt dat deze is uitgerust met verwarmingselementen die werken op stroom in plaats van gas.
  • Door de zonnepanelen die we hebben wekken we veel van de gebruikte stroom zelf op.
  • Het rest product van bierbrouwen de bierbostel wordt door een lokale boer gebruikt als veevoer.
Winkelwagen